B Industrial als vaste partner voor Sitomatic

Samenwerking-Sitomatic-IMG_4005.jpg#asset:139:urlNovember 2018 De afgelopen jaren hebben Sitomatic en B Industrial elkaar regelmatig opgezocht om de markt te onderzoeken en om succesvolle projecten te doen. Sitomatic en B Industrial hebben nu besloten om de handen ineen te slaan om elkaars expertise meer te benutten.

Sitomatic Process Technology b.v. is een innoverende onderneming die al meer 30 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen, produceren en leveren van stuurkoppen voor de procesindustrie. Door hun onafhankelijkheid en innoverend vermogen hebben ze groot scala aan producten die naadloos aansluiten bij de wensen van de markt.

De procesindustrie is een markt die continu in beweging is en vraagt om innoverende bedrijven die kijken naar de toekomst, maar ook het verleden niet vergeten. Sitomatic begrijpt dit en streeft naar 100% beschikbaarheid van spare-parts en/of vervangingsartikelen. Bent u op zoek naar de juiste oplossingen voor uw proces zowel nieuwbouw als renovatie, dan is B Industrial de juiste partner voor u.

Website: Sitomatic