B Industrial en de Alpe d'HuZes 2018

Op 7 juni 2108 zullen meer dan 4500 mensen deelnemen aan de 13eeditie van de Alpe d’Huzes. B Industrial is trots om één van de individuele deelnemers te mogen sponsoren.

Het persoonlijke verhaal van Arnold Kers en zijn wil om wat te doen en niet stil te zitten sprak ons erg aan, dit tezamen met het feit dat je alleen dingen kunt bereiken door het te doen past in de filosofie van B Industrial.

Alpe d’Huzes is een sportieve actie waarbij deelnemers tot maximaal 6 keer de Alpe d’Huez in Frankrijk gaan beklimmen. Het beklimmen kan zowel met de fiets, hardlopend of wandelend worden gedaan, dit alles onder het motto ‘opgeven is geen optie’ .

De organisatie Alpe d’Huzes heeft als missie: ‘Het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker’.

Wij wensen alle deelnemers en in het bijzonder Arnold heel veel succes met deze sportieve uitdaging en dat het voor iedereen een succes mag zijn in welke vorm dan ook.

Weblink:

Deelnemer: Arnold Kers

Organisatie: Alpe d'HuZes opgeven is geen optie

Zodra er aanvullende informatie is zullen wij deze plaatsen