Ventiel berekeningen

Wij berekenen regelventielen aan de hand van de door u opgegeven procescondities, met in achtneming van het toepassingsgebied en uw persoonlijke voorkeur. Aan de hand van de samen opgestelde voorwaarde en voorkeuren kunnen wij tevens producten voor u vergelijken en geven inzicht in de te maken keuzes. Indien gewenst alles samengevat in een overzichtelijk ventiel specificatieblad.

Project ondersteuning

Bij nieuwbouw en revisie is inzicht gewenst en dienen appendages berekend te worden. B Industrial geeft een compleet overzicht, daarbij worden in nauw overleg met de opdrachtgever en/of projectteam keuzes en selectie gemaakt. B Industrial houdt niet op bij de selectie. Wij kunnen voor u aanbieders vergelijken en indien gewenst ook inkoopbegeleiding verzorgen.

Storings- en uitvalanalyse

De grootste kostenpost in de industrie is downtime. De tijd die u niet kunt gebruiken om te produceren. Zijn het de corrigerende organen die voor deze uitval zorgen of wenst u inzicht te krijgen hoe dit te voorkomen is, dan kan B Industrial u ondersteunen en adviseren. In samenspraak met gerenomeerde revisiebedrijven of uw eigen revisiebedrijf bekijken wij het slijtagepatroon, analyseren het proces en adviseren u over mogelijke oplossingen.

Plant asset management

Onderhoud van uw installatie kost geld en stilstand van het proces (downtime) veelal nog meer. Het antwoord hierop is plant asset management. Controleerbaar onderhoud en doen wat echt nodig is. Inzicht krijgen in uw proces is daarbij van essentieel belang. Evenals het inzicht in de inversteringen en de baten. B Industrial brengt het samen met u in kaart en kan u adviseren over het inplementeren in samenwerking met gerenommeerde bedrijven.